70årsjubileum firas med öppet hus

  • 25 okt 2023
  • Jubileum, Simhopp, Öppethus

OXELÖSUNDS SIMSÄLLSKAP FIRAR 70 ÅR

För att fira vårt 70årsjubileum bjuder vi in er till öppet hus nu på söndag, kl. 16:00-18:00. Kom och njut av fika och delta i en spännande trekamp med simhopp, lagkapp och vattenpolo! Denna aktivitet är gratis och öppen för alla, så ta med dig vänner och familj!

Den 29 oktober, firar vi stolt 70 år av passion, engagemang och simkunnighet!

Sedan vår grundande den 26 oktober 1953 har vårt syfte alltid varit att sprida kunskap om simning och vattenaktiviteter. Vi är så tacksamma för dessa sju årtionden och ser fram emot många fler år av att främja simkunnighet.

Vi vill rikta ett hjärtligt tack till alla som har varit en del av vår förening genom åren: våra tidigare och nuvarande medlemmar, hängivna tränare, generösa sponsorer, engagerade föräldrar och alla funktionärer som har bidragit till vår framgång. Utan er tid och engagemang hade vår verksamhet inte varit möjlig. Ni är lika betydelsefulla idag som ni var för 70 år sedan – ni gör verkligen skillnad!

 

Öppet hus för alla som tycker om att simma

För att fira vårt 70årsjubileum bjuder vi in er till öppet hus nu på söndag 29/10, kl. 16:00-18:00. 

Kom och njut av fika och delta i en spännande trekamp med simhopp, lagkapp och vattenpolo! Denna aktivitet är gratis och öppen för alla, så ta med dig vänner och familj!

 

Vill du vara med och träna?

Om du ännu inte är medlem eller vill engagera dig i vår klubb är du varmt välkommen att höra av dig. Vi ser alltid fram emot att välkomna nya medlemmar och volontärer.

För barn och unga mellan 7-18 år som kan simma minst 50 meter och är bekanta med djupt vatten, erbjuder vi möjligheten att prova på simhopp och simning i klubben.

Skicka ett mejl till oxelosundssimsallskap@gmail.com med barnets namn och fullständiga personnummer samt kontaktuppgifter till vårdnadshavare. Vi är angelägna om att hålla avgifterna överkomliga: Medlemskap kostar 250 kr per år och träningsavgift är 350 kr per termin.

Vi ser fram emot att fira med er och skapa ännu fler minnen tillsammans.